Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Святошинській районній громадській організації допомоги та сприяння дітям - інвалідам з дитинства «ЦЕРЕБРАЛ» - 25 років (фото)

Опубліковано 03 грудня 2019 року о 19:42
фото

У Міжнародний день людей з інвалідністю, що проголошений Генеральною Асамблеєю ООН 03 грудня 1992 року, Святошинська районна громадська організація допомоги та сприяння дітям - інвалідам з дитинства «ЦЕРЕБРАЛ» відзначає своє 25-річчя.

Сьогодні у клубі «Бінго» члени громадської організації зустрічали багато гостей, що прийшли привітати ювілярів. Понад 300 учасників свята перед початком урочистої частини розважали аніматори, у хмаринках райдужних бульбашок охочі могли зробити фото на згадку у чудовій, яскравій фотозоні. Присутні на святі також мали можливість узяти участь у майстер-класах з аквагриму чи розпису хною, що організували для них педагоги-організатори ЦСПК «Щасливе дитинство». Діти з цікавістю спостерігали за роботою майстринь, а дехто навіть став для них моделлю.

Привітати організацію з ювілеєм завітала виконувачка обов’язків заступника голови Ірина Жидченко. У вітальному слові вона зазначила, що громадська організація «ЦЕРЕБРАЛ» уже чверть століття займається дуже благородною, гуманною справою – допомогою дітям-інвалідам. Члени організації постійно відчувають підтримку, опіку з боку керівництва. За багаторічну сумлінну роботу, високий гуманізм і вагомий внесок у соціалізацію дітей – інвалідів з дитинства найбільш активні члени організації отримали подяки голови Святошинської РДА. Представники громадської ради при Святошинській РДА вручили керівництву громадської організації грамоту та презентували сучасний комп’ютер. А в подарунок від Святошинської РДА до зали занесли величезний святковий торт для членів громадської організації, адже яке свято для дітлахів без солодощів.

Святкову концертну програму розпочав народний художній колектив України «Ансамбль танцю «Вітамінчики». Юні артисти подарували своїм особливим друзям чудові виступи, а також у рамках акції «Святошинські діти – для дітей і молоді ГО «ЦЕРЕБРАЛ» передали їм м’які іграшки на згадку про сьогоднішню зустріч. Завітали на свято до ГО «ЦЕРЕБРАЛ» і вихованці Святошинського дитячого будинку-інтернату, що на вул. Котельникова, 51. Вихованці разом з педагогами підготували для ювілярів концертний подарунок – заспівали українських пісень. Запалили зал і учасники народного художнього колективу ансамблю естрадно-спортивного танцю «Стелз» та зразкового вокально-естрадного ансамблю «Забава» ЦК «Святошин». Чудову, незабутню атмосферу свята створювали захопливі виступи фокусників та інші естрадно-циркові номери. Від такого феєричного заходу були захоплені всі присутні на святі.

Подарувала присутнім свій чарівний спів і народна артистка України Ірина Шинкарук.

Довідково:

Святошинська районна громадська організація допомоги та сприяння дітям – інвалідам з дитинства заснована 01 червня 1994 року, зареєстрована 22  червня 1994 року. ГО «ЦЕРЕБРАЛ» опікується 176 дітьми та молоддю з інвалідністю.

Метою діяльності організації є: забезпечення рівних прав і можливостей дітей – інвалідів з дитинства, хворих на дитячий церебральний параліч, їх соціального захисту; виявлення, усунення перепон і бар’єрів, що перешкоджають забезпеченню прав і задоволенню потреб таких осіб, у тому числі стосовно доступу їх на рівні з іншими громадянами до об’єктів спортивної інфраструктури, транспорту, інформації та зв’язку, а також з урахуванням індивідуальних можливостей, здібностей та інтересів – до освіти, праці, культури , фізичної культури та спорту, соціальних послуг; залучення осіб з інвалідністю до суспільної діяльності; здійснення громадського контролю за дотриманням прав таких осіб, представництво їх інтересів та усунення будь-яких проявів дискримінації стосовно них.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux