КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2019

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв провів виїзний прийом громадян

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв провів виїзний прийом громадян

06 грудня 2019 року заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв провів виїзний прийом громадян у приміщенні Святошинської РДА за адресою: просп. Перемоги, 97. Прийом відбувся за участі в. о. голови Святошинської РДА Андрія Трамбовецького, першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука, представників структурних підрозділів райдержадміністрації та районних комунальних підприємств.

На особистому прийомі заступника голови КМДА було 4 особи.

Власюк Віталій Васильович, що проживає за адресою: вул. Кричевського Федора, буд. 20, кв. 12, звернувся з питанням щодо капітального ремонту зовнішньої мережі опалення, установки лічильника тепла на будинок та мережі гарячого водопостачання з закільцеванням системи.

Голова ОСББ Віктор Володимирович Шопік, що проживає за адресою: вул. Героїв Космосу, буд. 15, кв. 61, звернувся з питанням щодо благоустрою прибудинкової території та будинку (неякісно покладено асфальтове покриття та на сходових клітинах проблеми з дверми).

Лариса Василівна Антоненко й Наталія Анатоліївна Палюк, що проживають за адресою: просп. Леся Курбаса, буд. 5-А, кв. 224 і 229 відповідно, звернулися з питанням щодо заміни ліфта та сміттєзбірника у 6-му під’їзді будинку.

Петро Пантелеєв, уважно розглянувши питання мешканців, надав відповідні доручення та встановив терміни їх виконання. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.