КМДА Київська міська державна адміністрація


24 січня 2020

Віталій Кличко показав фестиваль гігантських китайських ліхтарів на Співочому полі

Віталій Кличко показав фестиваль гігантських китайських ліхтарів на Співочому полі

На Співочому полі в Києві до 23 лютого триває фестиваль гігантських китайських ліхтарів «Легенди Піднебесної». Відео з фестивалю мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Хоч в Україні новорічно-різдвяні свята вже завершилися, на Співочому полі в столиці ще можна захопити яскраву атмосферу казки. Сьогодні там на киян та гостей столиці чекає програма з нагоди Китайського Нового року! Тож беріть друзів, дітлахів, батьків чи коханих і йдіть на Співоче поле, де триває фестиваль гігантських китайських ліхтарів «Легенди Піднебесної». Атмосфера, справді, захоплююча!» – зазначив у дописі до відео Віталій Кличко. 

Виставка із 30-ти гігантських інсталяцій приїхала до Києва з Великобританії, а до того відбулася в Китаї. Серед композицій – теракотова армія та велика китайська стіна, підводний світ, персонажі стародавніх китайських казок, фламінго, панди, алея закоханих.

«А у день початку святкування Китайського нового року організатори обіцяють ще й цікаву програму: світлове шоу та фаєр батли, вогняний орган. Фестиваль триватиме до 23 лютого, тож ще є час насолодитися цією казковою красою», – додав мер Києва.  

Джерело: КМДА.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.