Головна  →  Новини  →  27 січня 2014

КП УЗН: Взимку, коли парки та сквери «відпочивають», ми щодня слідкуємо, щоб вони не були захаращеними (фото)

З метою підтримання належного санітарного та естетичного стану підпорядкованих територій, 27 січня 2014 року працівники Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Святошинського району міста Києва виконали ряд спеціалізованих робіт.

Зокрема, на території парку «Інтернаціональний», по вулицях: Сім’ї Сосніних, Зодчих, Героїв Космосу, після знесення сухостійних дерев, проведено прибирання, навантаження та вивезення 16 м3 сухого гілля та колод. На зеленій зоні, що на Кільцевій дорозі, на площі 100 м2, видалено  поросль. А в парку «Юність», рубали дрова для опалення побутових приміщень підприємства.

В парках «Інтернаціональний», «Совки», «Юність», імені Генерала Потапова та на вулиці Ф. Пушиної, в скверах на вулицях Котельникова, 26-32, Верховинній, 8-10, на проспекті Перемоги, 97, вулиці Прилужній (біля школи № 304), між вулицею Семашко та проспектом Палладіна, між вулицями Краснова і Семашка та по бульвару Вернадського очищено урни від сміття, проведено підмітання, чищення доріжок та сходів від сміття, снігу та льоду та посипання доріжок та сходів піщано-сольовою сумішшю.

В цей день працівники КП УЗН прибирали 12 м3 випадкового сміття, яке навантажили та вивезли на полігон твердих побутових відходів.  

Перейти до спискуВерсiя для друку