КМДА Київська міська державна адміністрація


26 лютого 2020

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Святошинської РДА (фото)

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Святошинської РДА (фото)

26 лютого 2020 року о 10.00 відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації за участі членів комісії та представників суб’єктів господарювання району на балансі, яких перебувають захисні споруди цивільного захисту.

На комісії розглянуто наступні питання:

Про стан захисних споруд цивільного захисту та проведення технічної інвентаризації доповідав начальник Святошинського РУГУ ДСНС України в м. Києві Нехаєв Д.В.

Про заходи щодо запобігання поширенню на території району гострих респіраторних хвороб спричинених короновірусом та вірусом грипу, доповідала начальник відділу охорони здоров’я Святошинської райдержадміністрації Алексеєнко Н.І.

У ході роботи комісії вироблені відповідні рішення та надані рекомендації суб’єктам господарювання району.

Також начальником відділу з питань цивільного захисту Святошинської райдержадміністрації Іщенком Ю.А. доведено план перевірки району Державною службою України з надзвичайних ситуацій з 10 по 20 березня 2020 року та основні напрямки роботи щодо підготовки органів управління цивільного захисту та суб’єктів господарювання до перевірки.

 

Джерело: відділ з питань цивільного захисту Святошинської РДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.