Головна  →  Новини  →  27 січня 2014

Щоденна робота комунальних служб району (фото)

КП «РЕО-1» На вулицях міста панує зима. Чи варто нагадувати, що для комунальних служб – зима це період посиленої уваги до належного функціонування господарства.

Так і  працівники КП «РЕО-1» щоденно проводять очищення прибудинкових територій та проїжджих частин від накриження, застосовуючи  піщано-соляну суміш.

Крім цього, 27 січня за допомогою спецтехніки, працівники комунального підприємства, прибрали та вивезли з господарчих дворів за адресами: вулиця Булгакова, 9, 8-а, проспект Корольова, 6, 8, 12 та 14 великогабаритне сміття та залишені мешканцями ялинки.

КП «РЕО-4» Останнім часом все гостріше відчувається необхідність впровадження оптимізованої системи утилізації побутового сміття, а не просто  перекладання його з місця на місце.

Тому, найважливішим завданням для будь-якого міста є організація збору відходів і їх переробка компаніями, що спеціалізуються на цій діяльності. Та вивезення сміття за межу міста – це лише одна частина проблеми, пов'язаної з утилізацією сміттєвих відходів. Але саме ця половина має просто величезне значення для усіх жителів мегаполісу. Якщо з якихось причин виникає перебій з вивезенням сміття, то міста просто потопають і задихаються в гниючих відходах.

Тому комунальні служби Святошинського району завжди напоготові забезпечення належного вивозу побутових відходів з прибудинкових територій.  Зокрема, 27 січня з  території, яка перебуває на обслуговуванні комунального підприємства «РЕО-4», а саме за адресами: бульвар Ромена Роллана, 11, 13, 13-а, 13-б та 13-в проведено вивезення побутових та великогабаритних відходів, що накопичилися протягом вихідних днів.  

Також, фахівцями підприємства проведено зняття сухостійного дерева за адресою: бульвар Ромена Роллана, 13,  падіння якого в негоду загрожувало життю і здоров’ю жителів району. 

КП «РЕО-1» 

КП «РЕО-1» 

 

КП «РЕО-4»

 

КП «РЕО-4»

Перейти до спискуВерсiя для друку