Головна  →  Новини  →  28 січня 2014

Нарада з питань залучення окремих категорій громадян до членства в лікарняній касі, для отримання ними матеріальної допомоги на забезпечення медикаментами та витратним матеріалами під час перебування їх на стаціонарному лікуванні

В управлінні праці та соціального захисту населення Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації 25.01.2014 о 12 годині відбулася нарада щодо залучення окремих категорій громадян до членства в лікарняній касі, для отримання ними матеріальної допомоги на забезпечення медикаментами та витратним матеріалами під час перебування їх на стаціонарному лікуванні.

Відповідно до Рішення Київської міської ради від 02.10.2013 № 26/9614 «Про внесення змін до деяких рішень Київської міської ради», передбачено надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян, визначеним у міській цільовій програмі «Турбота». Назустріч киянам" на 2011-2015 роки" для сплати за їх заявою членських внесків до лікарняної каси.

В управлінні праці та соціального захисту населення та у відділах  житлових субсидій при філіях  ЄРРЦ забезпечено прийом заяв від осіб, які мають статус учасника бойових дій в Афганістані та громадян які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи з наданням щомісячної матеріальної допомоги, для сплати членських внесків до лікарняної каси міста Києва з одночасним наданням заяви про вступ цієї особи до лікарняної каси.

Аналогічний прийом заяв проводиться закладами охорони здоров'я за місцем реєстрації особи .

Одночасно матеріальна допомога надається вагітним жінкам для забезпечення фізіологічних пологів, які зареєстровані в місті Києві, незалежно від того працююча вона чи непрацююча. Прийом заяв проводиться закладами охорони здоров'я за місцем реєстрації особи.

Станом на 25.01.2014 року управлінням праці та соціального захисту населення прийнято та відпрацьовано від громадян та закладів охорони здоров’я  2204 заяви.

Довідкова інформація, надається в управлінні праці та соціального захисту населення Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, вул. Гната Юри, 14-Б, кім. 206, 213, контактний телефон 405-92-65.

 

Джерело: УПСЗН Святошинського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку