Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Привітання з ювілеєм Оліфір Галину Василівну, керівника підліткового клубу «Обрії» (фото)

Опубліковано 28 січня 2014 року о 15:30

В сесійній залі Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації колектив Централізованої системи підліткових клубів «Щасливе дитинство» Управління у справах сім'ї, молоді та спорту вітав з ювілеєм від дня народження — Оліфір Галину Василівну, керівника підліткового клубу за місцем проживання «Обрії», педагога з 41- річним стажем роботи, мудру порадницю, талановитого наставника для вихованців та колег.

Галина Василівна неодноразово відзначена міською та районною адміністрацією за плідну роботу. У 2005р. нагороджена іменним годинником і подякою Київського міського голови.

Вітаючи Галину Василівну з високим ювілеєм, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Тихоневич Олександр Анатолійович побажав їй довгих років щасливого життя, міцного здоров’я та родинного тепла і нових творчих звершень! «Нехай радість натхненної праці й душевна щедрість стануть невичерпним джерелом благословень на Вашому небосхилі.»

Директор ЦСПК «Щасливе дитинство» Сова Світлана Миколаївна звернулась до ювілярки зі словами вдячності за багаторічну  сумлінну працю, відданість обраній справі, знання, які та дарує молодому поколінню і побажала іменинниці міцного здоров’я, довгих років життя, щастя й добробуту.

«Непростим шляхом випало крокувати вам у житті. Було чимало бід та випробувань. Та певно з роками і приходить розуміння того, що то все досвід, який допоміг вам стати такою, якою ви є сьогодні. А нині ви не лише педагог вищої категорії, майстриня, керівник дитячого закладу,  а й друга матір та найкращий у цілому світі друг для майже ста хлопчиків і дівчаток. Нехай кожен день Вашого життя буде щасливим, світлим і радісним. І хай сприяють цьому міцне здоров’я, повага, родинне тепло, вірні друзі, успіхи Ваших вихованців», – йшлося у вітанні директора ЦСПК «Щасливе дитинство».

Дитинство Оліфір Г.В. було затьмарено війною та післявоєнними тяжкими роками. Психологи вважають, що випробувані катастрофами й катаклізмами діти надто швидко дорослішають і мудрішають.

Складний шлях вів Галину Василівну до здійснення мрії життя – працювати з дітьми. Була робота на Слов’янській фабриці фаянсового виробництва, з 1965 року працювала медсестрою. А у 1973 році розпочався блискучий педагогічний шлях Галини Василівни: спочатку сестра-вихователька дитячого садочка-ясел, потім педагог-вихователь санаторію з хронічним захворюванням органів дихання, вихователь санаторію «Піонер». Вже близько сорока років Галина Василівна керує роботою клубу «Обрії», що по вул Семашка, 21.

За роки роботи Оліфір Г.В. виховала не одне покоління. І вже діти колишніх вихованців з радістю біжать на заняття в підлітковий клуб до Галини Василівни, адже основним в її роботі є любов до діток - це вершина педагогічної культури, найголовнішою рисою якої є гуманність і вміння серцем відчувати дитину.

 

Джерело: управління у справах сім’ї, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux