Головна  →  Новини  →  29 січня 2014

Служба у справах дітей: «На сторожі прав та законних інтересів дитини»

У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти – майбутнє України» ми проводимо постійну роботу з забезпечення соціального захисту дітей, – говорить начальник служби у справах дітей Святошинської РДА Оксана Сербіна.

На виконання завдань визначених Президентом України, з метою поліпшення соціального захисту дітей та запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності, 28 січня 2014 року працівники служби у справах дітей Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації провели обстеження умов проживання та утримання дітей у восьми сім’ях, які перебувають в скрутних життєвих обставинах і проживаються у Святошинському районі столиці.

Під час рейду були перевірені умови проживання дітей, які перебувають на обліку служби у справах дітей, як такі, що зіткнулися із складними життєвими обставинами.

За результатами обстеження батьками вказаних категорій сімей було проведено профілактичні бесіди з приводу належного догляду за дітьми, їх утримання та навчання, надано поради щодо виховання дітей та практично-методичну допомогу сім’ям, складено відповідні акти.

Батьків було попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків згідно з чинним законодавством України.

 

Джерело: Служба у справах дітей Святошинської РДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку