КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2020

У квітні в столиці винесли постанов про порушення правил паркування на суму понад 2 мільйона гривень

У квітні в столиці винесли постанов про порушення правил паркування на суму понад 2 мільйона гривень

У квітні у столиці інспектори з паркування винесли постанов про порушення правил паркування на суму понад 2 мільйона гривень. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Запровадження чи послаблення карантинних обмежень не скасовує дію законів і правил. Зокрема, й правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів. Більше того, кількість паркомісць, де можна залишити своє авто без порушень, збільшилася. У тому числі, у центрі міста. Знайти адреси парковок можна на сайті КП «Київтранспарксервіс». Але Інспекція з паркування продовжує фіксувати численні порушення правил зупинки і стоянки авто, що впливають на безпеку дорожнього руху та трафік. Наприклад, у квітні інспектори з паркування Департаменту транспортної інфраструктури винесли більше 4 тисяч постанов про порушення правил паркування. На суму понад 2 мільйона гривень», – сказав Віталій Кличко.

Він підкреслив, що жодних ексклюзивних умов або поблажок при паркуванні, нікому не надають.

«І нагадаю, що ігнорування правил паркування коштує недешево. Також підкреслю, що інспектори з паркування не мають права брати готівку в рахунок оплати за паркування», – зазначив Віталій Кличко.

Джерело: КМДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.