Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Інформація «Про впровадження соціального проекту системи «Картка киянина»

Опубліковано 25 вересня 2013 року о 11:02

З травня 2013 року в місті Києві впроваджується  ІІ етап пілотного проекту  багатофункціональної  електронної пластикової картки «Картка киянина» Управлінням праці та соціального захисту населення за адресою: Гната Юри, 14-б, кабінет 208, 209, 212 здійснюється реєстрація та видача «Картки киянина» визначеним рішенням новим окремим  51,2 тисяч громадян, які мають доплати відповідно до рішень Київської міської державної адміністрації. Етап впровадження розрахований з травня по грудень поточного року

На сьогодні в управлінні функціонують  дванадцять  робочих місць, які забезпечені відповідним обладнанням. В зонах очікування  для оформлення картки розміщено достатня кількість стільців, кулери з водою, ксерокс та інформаційно – роз’яснювальний матеріал.

Для зручності відвідувачів та з метою оперативного отримання  картки на першому поверсі в кабінеті 116 облаштовано ще додатково дві робочих станції по видачі «Картки киянина» .

Для  проведення інформаційно -  роз’яснювальної роботи  в управлінні постійно працюють телефон «гарячої» лінії, 405-92-60, 405-92-72, 405-92-57, де мешканці запрошуються та попередньо записуються на прийом  та по телефону надаються вичерпні консультації з питання оформлення та принципу дії «Картки киянина».

З метою зняття соціальної напруги режим роботи управління подовжено. Спеціалісти управління  працюють з 8.00 години  до 20.00 години, без перерви та в вихідні дні.

Станом на 25.09.2013 в системі «Картка киянина» зареєстровано 32,8 тисяч   осіб, що становить 64,2% із них отримано від банку та видано 18,2 тисячі карток, що становить  55,4% до зареєстрованих.

Для оформлення «Картки киянина»  запрошуємо  до управління пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни та праці, дітей війни, отримувачів державних соціальних допомог та компенсаційних виплат, малозабезпечених родин, одиноких матерів, осіб які постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС, тощо.

З метою отримання «Картки киянина»  необхідно надати  оригінали та копії таких  документів:

паспорт (1, 2, 11 сторінки) – 2 копії;

ідентифікаційний номер – 2 копії;

пільгове, пенсійне посвідчення – 1 копія.

Телефони для довідок:

405 92 60, 405 92 57, 405 35 58,  405 92 72

З метою забезпечення соціально – незахищених верств населення міста Києва Комунальне підприємство «Фармація» приймає участь у виконанні проекту «Картка киянина», започаткованого з ініціативи Київської міської державної адміністрації, яке впроваджує пілотний проект щодо функціонування в кожному районі аптек, які будуть надавати знижки на всі лікарські засоби власникам «Картки киянина».

В районі за адресою вул. Ромена Роллана, 13-А. функціонує  соціальна аптеку для обслуговування утримувачів «Карток киянина» за спеціальними цінами, які на 10- 40% нижче роздрібної ціни в мережі аптек Комунального підприємства «Фармація». Крім того, в вересні відкрита ще одна соціальна  аптека № 75 за адресою проспект Перемоги, 104, де відпуск лікарських засобів здійснюється  за спеціальними цінами.

Крім того, між Київською міською державною адміністрацією, київськими виробниками лікарських засобів (ЗАТ «Дарниця, ВАТ «Фар мак», «Борщагівський ХФЗ») підписано Меморандум про співпрацю та державними й комунальними аптеками щодо надання знижки на найнеобхідніші ліки.  В рамках цього меморандуму тільки користувачі «Картки киянина» мають змогу придбати 100 без рецепторних препаратів першої необхідності зі знижкою 25-30%.

Разом з тим, міська влада веде перемовини із вітчизняними виробниками щодо надання аналогічних знижок та усі товари першої необхідності, передусім на продукти харчування.

На сьогодні  між Департаментом промисловості та розвитку підприємництва, Департаментом соціальної політики та супермаркетами укладені договори про співпрацю, якими передбачено надання відповідних знижок утримувачам «Картки киянина», а саме:

-         «Білла - Україна» надається знижка в розмірі 7 % від вартості товару з моменту відкриття магазину до 12.00 години у понеділок, вівторок та середу.

-         «Новус Україна» видає безкоштовно накопичувальну бонусну картку «NOVUS», на яку при закупівлі товарів буде нараховуватися бонус у розмірі 3% від вартості придбаного товару;

-         «Торговий дім «Вест - Лайн» надає знижку в розмірі 5% від вартості товару у роздрібних цінах кожного дня з 9.00 до 17.00 год.

УВАГА !!!

Шановні мешканці району багатофункціональну пластикову «Картку киянина» необхідно одержати в обов’язковому порядку до 31 грудня 2013 року, оскільки в подальшому всі доплати відповідно до рішень Київської міської влади  окремим категоріям населення столиці будуть проводитись через банк «Хрещатик» лише при наявності «Картки киянина».

 

Джерело: УПСЗН Святошинського району.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux