КМДА Київська міська державна адміністрація


26 червня 2020

Звернення голови Святошинської РДА Сергія Павловського з нагоди відзначення Дня Конституції України та Дня молоді

Звернення голови Святошинської РДА Сергія Павловського з нагоди відзначення Дня Конституції України та Дня молоді

Шановна святошинська громадо!

Ми на порозі відзначення 24 річниці прийняття чинної Конституції України.

1996 року відбулася важлива віха українського державотворення – ми отримали Основний закон країни, у якому було визначено не лише головні демократичні принципи взаємовідносин держави і громадянина, основні права і свободи людини, а й окреслено основний зовнішньополітичний вектор розвитку нашої країни.

За ці роки на шляху історичного розвитку нашої держави були різні етапи, ми не раз стикалися з різноманітними труднощами та перепонами. Та саме прийнята 24 роки тому Конституція України була і залишається тим дороговказом, що не дав нам схибити й звернути з обраного шляху – шляху вільного, демократичного, цивілізованого розвитку.

Цього ж дня ми відзначаємо ще одне свято - День молоді. Вважаю цілком символічним і особисто радію з того, що саме в цей рік співпали дати відзначення Дня Конституції України і Дня молоді, тому що покладаю великі надії на нашу чудову, прогресивну, свідому молодь і щиро вірю в її безмежний потенціал. За вами - майбутнє, перед вами сьогодні – неосяжні можливості, дорога молодь! Уперед, без вагань і сумнівів! Вірю у вас і бажаю удачі на життєвому шляху!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.