КМДА Київська міська державна адміністрація


29 червня 2020

Кількість мешканців Києва, у яких виявили коронавірус, збільшилась на 45 людей. Двоє хворих померли

Кількість мешканців Києва, у яких виявили коронавірус, збільшилась на 45 людей. Двоє хворих померли

Кількість мешканців Києва, у яких за минулу добу виявили захворювання на коронавірус, збільшилась на 45 людей. Двоє хворих померли. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Іще в 45 мешканців Києва лабораторно підтвердили за минулу добу захворювання на коронавірус. Двоє людей померли. На сьогодні в столиці вже 4980 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.
Серед тих, що захворіли: 17 жінок віком від 21 до 85 років та трирічна дівчинка. А також 27 чоловіків віком від 20 до 66 років.

До лікарень столиці госпіталізували 6 хворих. Інші – лікуються на самоізоляції, під контролем медиків. Одужали за минулу добу 5 киян. Усього коронавірус подолали 1552 мешканця столиці.

«Найбільше випадків захворювання минулої доби виявили в Шевченківському районі – 10, у Дніпровському – 7, у Солом’янському, Оболонському та Голосіївському –  по 5 випадків. Будьте обережними, не нехтуйте своїм здоров’ям! Бережіть себе!» – наголосив Віталій Кличко.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.