Головна  →  Новини  →  25 вересня 2013

«Університет третього віку» в Святошинському районі м. Києва (фото)

З метою виконання соціальних ініціатив Президента у відділенні соціально – побутової адаптації Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва з вересня 2013 року здійснюється надання соціальної послуги «Університет третього віку»  за  факультетом «Правознавства», на якому юрисконсульт Сергійчук Світлана Василівна провела лекції на теми: «Основні засади спадкового права», «Спадкування за заповітом», «Спадкування за законом».

На заняттях були розглянуті питання щодо основних положень спадкового права, місце відкриття спадщини та форма укладання заповіту, види заповітів та різні актуальні питання.

Немолоді студенти поспішають на заняття, з великим задоволенням відвідують відділення, для них Університет – другий дім. Ми прагнемо зацікавити громадян, навчити їх долати труднощі й знайомитися з новими аспектами життя.

За інформацією звертатися до відділення соціально-побутової адаптації за адресою вул. Жмеринська, 22-А, каб. 9, телефон для довідок 403-37-81, 407-38-16.

 

Джерело: УПСЗН Святошинського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку