Головна  →  Новини  →  6 липня 2020

Очільник Святошинського району Сергій Павловський навідав з вітаннями родину Рябикіних

Очільник Святошинського району Сергій Павловський навідав з вітаннями родину Рябикіних

Сьогодні голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Павловський разом з директором ЦТДЮ Святошинського району Світланою Росляковою привітав святошинців - Івана Васильовича та Софію Євдокимівну Рябикіних з ювілеєм: днями обом ювілярам виповнилося по 90 років, майже 70 з яких вони прожили у щасливому, міцному шлюбі. Напевно, саме кохання, взаємна повага, розуміння одне одного та взаємопідтримка стали фундаментом їх тривалого, насиченого, плідного життя. Обоє ювілярів мають численні нагороди та відзнаки: Іван Васильович неодноразово нагороджувався державними й відомчими почесними грамотами, а також отримав нагрудний знак «Відмінник освіти України», а у 2017 році був відзначений грамотою Верховної Ради України; Софія Євдокимівна – двома орденами: Леніна та Трудового червоного прапора, – а також численними медалями та іншими почесними нагородами, у тому числі як учасник бойових дій.

Сергій Павловський тепло поздоровив господарів, завітавши до них на родинний вогник. До цього урочистого дня для ювілярів були виготовлені спеціальні іменні медалі, очільник району вручив їм вітальний адрес, подарунки і квіти. «Святошинська громада надзвичайно пишається, що в нашому районі є такі неординарні особистості. Ви є взірцем громадської активності, яскравими носіями громадської свідомості, і тому заслужено користуєтеся такою любов’ю та шаною оточення, а особливо – молодого покоління. Усі свої знання та вміння, свій багатий життєвий досвід, гуманізм та надзвичайне життєлюбство ви з радістю та душевною щедрістю передаєте новим поколінням. Від імені святошинців хочу щиро подякувати вам за це», - сказав Сергій Павловський.

Разом з гостинністю й душевною теплотою господарів голову району вразили численні вишиті картини в оселі ювілярів. Виявилося, що це – авторські роботи господині. Софія Євдокимівна попри свій поважний вік і сьогодні вишиває хрестиком, і вкладає у свої авторські роботи стільки серця, душевного тепла і майстерності, що вони нікого не залишають байдужими. «Ці роботи надихають жити, кохати й дарувати свою любов людям», - сказав. Сергій Павловський.

Зустріч проходила в настільки теплій, дружній, родинній атмосфері, що ювіляри запросили голову району на своє благодатне весілля (70 років сімейного життя), що святкуватиметься 21 грудня цього року.

Перейти до спискуВерсiя для друку