Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Пункт зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, англійської мови та біології на базі ЗЗСО № 281 успішно розпочав роботу

Опубліковано 08 липня 2020 року о 08:19
фото

У той час, коли в більшості закладів столиці після випуску 9-х та 11-х класів та прийому до закладу майбутніх першокласників уже завмерло життя, а наші колеги-педагоги давно насолоджуються заслуженою відпусткою, у ЗЗСО № 281 кипить робота.

Цього року заклад загальної середньої освіти № 281 вкотре став пунктом зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, англійської мови та біології. У наших стінах було підготовлено 15 аудиторій, близько 40 працівників закладу залучені до роботи в пункті.

Організація безпечного середовища для всіх учасників ЗНО стала пріоритетом для адміністрації закладу.

Щоб унеможливити ризик зараження коронавірусом випускників та інструкторів, була продумана схема контролю всіх учасників тестування починаючи вже з подвір'я закладу. На алеї, під каштанами, розмістилися наші медики в захисному одязі, захисних масках-екранах і медичних масках (дві медичні сестри та лікар закладу), котрі були озброєні безконтактними термометрами й антисептиками аби не пропустити можливих хворих. Ті, хто пройшов цей перший кордон, за допомогою спеціальної розмітки, котра допомагає дотримуватися соціальної дистанції, потрапляли на ганок закладу, де в них уже перевірявся пакет необхідних документів і вони проходили допуск-ідентифікацію.

Ще напередодні в аудиторіях були відчинені вікна. Лише на час аудіювання (під час незалежного оцінювання з англійської мови), як і мало бути за правилами, вікна зачинили.

Також для успішного перебігу процесу аудіювання протягом двох попередніх днів старші інструктори пройшли інструктаж та навчання роботі з технічними засобами. Для перевірки техніки використовувався тестовий компакт-диск, наданий Українським центром оцінювання якості освіти.

Результатом плідної підготовки є успішне проведення аудіювання в усіх аудиторіях пункту тестування на базі середньої загальноосвітньої школи № 281 Святошинського району міста Києва.

Від початку і до кінця тестування на всіх обличчях були захисні маски, дехто був у рукавичках та в захисних масках-екранах. Антисептичні та дезінфікуючі засоби чекали на учасників зовнішнього незалежного оцінювання в коридорах, на вході до аудиторій та в санітарних кімнатах. За потреби можна було змінити захисну маску.

Ми впевнені, що дотримання всіх необхідних вимог, за якими ми так уважно слідкували, допоможе захистити учасників тестування від ризику поширення COVID-19. А ще ми знаємо, що показати свій найкращий результат на ЗНО учасники тестування можуть лише в безпечних умовах, які й було організовано в ЗЗСО № 281 Святошинського району міста Києва під керівництвом відповідальної за пункт тестування Людмили Яківни Цимбал.

Джерело: ЗЗСО № 281.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux