КМДА Київська міська державна адміністрація


13 липня 2020

Олександр Смирнов: «Кількість реклами на лінії швидкісного трамвая зменшено майже втричі»

Олександр Смирнов: «Кількість реклами на лінії швидкісного трамвая зменшено майже втричі»

Лінію швидкісного трамвая суттєво очищено від неправильно розміщеної наземної реклами. Загальну кількість рекламних засобів зменшено майже утричі. Водночас їх загальну площу скорочено майже в 4 рази. Про це повідомив начальник Управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

«Лінія швидкісного трамвая зазнає суттєвих позитивних змін. Тож ми також доклали зусиль до оновлення вулиць Борщагівської, Леся Курбаса та Любомира Гузара, упорядкувавши на них згідно з правилами рекламні конструкції різних форматів. У результаті зі 163 рекламних засобів прибрано 104», – сказав Олександр Смирнов.

За його словами, найбільше реклами було прибрано з вулиці Борщагівської – 60 конструкцій, тепер тут розташовано всього 28. Також упорядковано вулицю Леся Курбаса: прибрано 28 рекламних засобів, стало – 18. Зменшено кількість реклами і на вулиці Любомира Гузара: прибрано 16 конструкцій, наразі розташовано 13.

«Важливо, що ми зменшуємо не лише кількість рекламних конструкцій, а й їхні розміри. З 5859 кв. м рекламних засобів наразі тут розміщено всього 1565 кв. м. Ці зміни – не точкові реакції, а частина масштабних робіт у всьому Києві зі зменшення рекламних конструкцій та їх упорядкування згідно з чинними правилами. Наша мета – комфортне і безпечне місто», – резюмував начальник управління.

Джерело: КМДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.