Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

Опубліковано 05 серпня 2020 року о 10:37
фото

05 серпня 2020 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2020 - 2021 років. Головував на засіданні перший заступник голови Святошинської РДА Василь Григоренко. Участь у засіданні взяли заступник голови Святошинської РДА Олексій Мошковський, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочав засідання головуючий Василь Григоренко із зауваження до роботи Київводоканалу, а саме щодо повного відключення об’єктів від водопостачання на час проведення запланованих чи аварійних робіт. «Такі відключення потрібно проводити лише за погодженням з районною владою, щоб було мінімізовано втрати чи незручності для людей», - сказав Василь Григоренко.

Після завершення гідравлічних випробувань у районі ведуться роботи з усунення пошкоджень зовнішніх мереж з відключенням споживачів від водопостачання:

- у зоні відповідальності РТМ «Святошин» - 29 відключень;

- у зоні відповідальності РТМ «Нивки» - 15 відключень.

Працівники РТМ «Святошин» продовжують перекладку зовнішніх мереж за адресою: просп. Корольова, 120-Л, що зніме для мешканців найближчих домів проблеми ГВП, які існували майже 20 років.

Щодо робіт з благоустрою на 150 визначених об’єктах, то ці роботи ведуться згідно із затвердженим графіком.

Перший заступник голови В. Григоренко вкотре наголосив на необхідності забезпечення огородження місць розриттів під час усунення пошкоджень мереж для уникнення небезпеки громадян та упередження загрози їх життю.

Наступне питання стосувалося стану отримання актів готовності систем теплоспоживання будівель. Станом на цей день по житловому сектору комунальної власності відповідні роботи виконано на 70 %, у решті випадків (на об’єктах освіти, культури, медицини, соціального захисту тощо) роботи виконуються за графіком.

Василь Григоренко ще раз нагадав усім комунальним службам про необхідність вчасного покосу трави, у тому числі для запобігання загорянню сухої трави та виникненню небезпеки пожеж у спекотну пору року. Також звернути увагу на сухостійні дерева, дерева, що потребують кронування, а також пошкоджені елементи дитячих майданчиків.

Також під час засідання штабу було розглянуто стан виконання протокольних доручень, заслухано доповідь начальника відділу з питань цивільного захисту Юрія Іщенка про здійснення заходів із запобігання поширенню на території району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, розглянуто питання щодо проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів та закриття контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою, а також щодо складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та несвоєчасне прибирання балансоутримувачем закріплених територій.

На завершення засідання зупинилися на контролі за виконанням звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux