Головна  →  Новини  →  15 січня 2021

Комунальні служби Святошинського району до снігопаду готові (фото)

Комунальні служби Святошинського району до снігопаду готові (фото)

Снігопад, що накрив столицю, не став для комунальних служб Святошинського району несподіванкою. Снігоприбиральна техніка та бригади з ручного прибирання снігу від самого ранку працюють на вулицях району.

Працівники КП ККОЖФ Святошинського району в кількості 492 осіб розчищають від снігу прибудинкові території. Їм на допомогу вийшло 20 одиниць спецтехніки. Використано 8,78 т піско-соляної суміші. Звільнено від снігу територію площею 735,67 тис. кв. м.

Ще з ночі автошляховики КП ШЕУ Святошинського району взялися до розчищення автодоріг від снігових заметів, щоб забезпечити вільне та безпечне пересування мережею доріг району. На автошляхах працює 38 одиниць снігоприбиральної техніки та бригади з ручного прибирання снігу у складі 50 осіб. Використано 315,4 т соляної суміші. Звільнено від снігу та оброблено 465 тис. кв. м площ.

Не залишаються осторонь боротьби зі снігопадом і працівники КПУЗН Святошинського району. Сьогодні на належній підприємству території парків і скверів Святошина працює 56 працівників і 8 одиниць спецтехніки, використано 0,8 т піско-соляної суміші, очищено площу в 70 тис. кв. м.

На ранок випадання снігу припинилося та робота комунальних служб з прибирання снігопаду триває. Дороги, тротуари, території зупинок громадського транспорту, підходи до пішохідних переходів, сходових спусків до станцій метрополітену тощо звільняють від залишків снігу, щоб полегшити пересування людей і транспорту та убезпечити їх від наслідків снігопаду.

Перейти до спискуВерсiя для друку