Головна  →  Новини  →  12 лютого 2014

І знову «генеральне прибирання» в приватному секторі (фото)

Територія приватного сектору в Святошинському районі вже не перший рік слугує звалищем для побутових відходів.

Хто ж саме винуватець забруднення земель територіальної громади?

На жаль, місцеві мешканці, що залишають тут не лише побутове сміття, але й будівельні відходи, напевно вважають цей спосіб дешевшим і простішим, оскільки витрати по вивозу та утилізації таким способом перекладаються на плечі «когось іншого», адже всі без винятку мешканці району переконані на сто відсотків, що за громадську територію відповідальна влада. Тож наразі цим «кимось іншим» є комунальне підприємство «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду в Cвятошинському районі м. Києва», працівники якої щотижня виїжджають в приватний сектор для «генерального прибирання».

Нещодавно, працівники транспортної дільниці та дільниці по обслуговуванню приватного сектора КП «ДУОЖФ в Святошинському районі м Києва» традиційно прибрали територію приватного сектору від сміття. Понад 28 кубічних метрів сміття вивезли комунальники з вулиць Пришвіна, Малинської, Клавдіївської, Робітничої, рогу вулиць Степанченка та Алексухіна, Верховинної та Живописної, провулку Рубежівського.

У зв’язку з цим напрошується логічне питання: «До якого часу байдужість, індивідуалізм та колективна безвідповідальність породжуватиме смітники по району?».

Мабуть справді основна причина виникнення стихійних сміттєзвалищ – це те, що схильність людей займатись благоустроєм території тим менша, чим далі ця територія знаходиться від їх порогу їх власного дому.

 

 

Джерело: КП «ДУОЖФ в Святошинському районі м Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку