КМДА Київська міська державна адміністрація


18 лютого 2021

Сергій Павловський відвідав патронатну сім'ю Кузнєцових (фото)

Сергій Павловський відвідав патронатну сім'ю Кузнєцових (фото)

Очільник Святошинського району Сергій Павловський з початку перебування на посаді взяв за правило особисто знайомитися не тільки зі станом справ на об’єктах інфраструктури, а й з особливими постатями району: будь то заслужений ветеран чи то, як сьогодні, патронатна сім'я.

Патронатна сім’я Кузнєцових утворена на території Святошинського району у травні 2017 року. За цей час до родини патронатних вихователів Лариси Петрівни та Сергія Миколайовича було влаштовано за рішенням органу опіки та піклування 16 дітей. На сьогодні в родині за заявами батьків перебуває 4 діток як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах. На час скрути їм забезпечено комфортне, безпечне проживання у патронатній сім’ї, гуманітарна допомога у виді одягу та необхідного медичного обслуговування. Також за сприяння служби у справах дітей та сім’ї Святошинської РДА малолітніх дітей влаштовано до дошкільного навчального закладу та оформлено їх втрачену медичну документацію, а також малечу потішили Новорічно-Різдвяними веселощами та подарунками.

Сьогодні в гості до цієї родини приїхали голова Святошинської РДА Сергій Павловський разом із начальницею служби у справах дітей та сім’ї Святошинської РДА Світланою Топоренко. Сергій Павловський поспілкувався з дітьми, що наразі перебувають у родині, їх патронатними вихователями, поцікавився побутовими умовами проживання, потребами дітей, а також їх настроєм і мріями. І як прийнято для гостя, Сергій Павловський звичайно ж приїхав не з пустими руками: родині та дітям було передано різноманітні подарунки, які в тому числі надав давній друг і партнер місцевої влади Міжнародний благодійний фонд «СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ МЕДИЦИНИ» під керівництвом Олега Овечка. Теплою зустріччю залишилися задоволені обидві сторони – і діти, і дорослі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.