Працівники з великим досвідом роботи та життєвим багажем - здавалося б, мрія кожного роботодавця, але часто без підтверджуючого диплому про кваліфікаційний рівень складно вдало конкурувати на ринку праці.
У черговий раз в навчальному закладі, ВПУ № 33 м. Києва, відбулося оцінювання результатів неформального навчання кухарів, яке триває два дні: кухарі проходять тести та готують кваліфікаційні страви за технологічними картами. До послуг здобувачів освіти сучасна кухня навчально-виробничого комплексу ВПУ №33.
Традиційно голова та члени державної кваліфікаційної комісії дегустували та оцінювали роботу претендентів на III - V розряди, давали настанови, ділилися досвідом та бажали успіхів на шляху до своєї мети!
Джерело: ВПУ № 33.