Головна  →  Новини  →  14 травня 2021

З нагоди Міжнародного дня сім’ї Сергій Павловський привітав українських берегинь родини (фото)

З нагоди Міжнародного дня сім’ї Сергій Павловський привітав українських берегинь родини (фото)

Сьогодні у приміщенні служби у справах дітей та сім’ї Святошинської РДА (вул. Гната Юри, 9) з нагоди Міжнародного дня сім’ї очільник Святошинського району Сергій Павловський віншував чарівних жінок, що уособлюють в собі все українське жіноцтво, берегинь української родини, українських сімейних традицій: Наталію Бовтун та Наталію Федулову. 

Наталія Бовтун – засновниця та незмінний лідер ГО "Спілка багатодітних сімей "Шанс", багатодітна мама і вже бабуся, життя якої є взірцем самовідданості в ім`я родини. переможниця міського конкурсу «Киянка року – 2018» у номінації "Жінка - берегиня". Більш ніж 20-річний літопис громадської організації «Спілка багатодітний сімей «Шанс» - це історія неймовірної людяності, працелюбності, повної самовіддачі, шаленого ентузіазму Наталії Миколаївни Бовтун, що заснувала зазначену організацію та об’єднала навколо неї сотні багатодітних родин. Здібному, талановитому, енергійному та наполегливому керівникові Бовтун Наталії Миколаївні притаманні вагомі організаторські здібності, талант служити людям, творче горіння. Своєю працею, громадською позицією вона покладає всі свої сили у розвиток та побудову демократичного суспільства, є достойним взірцем для наслідування. За багаторічну віддану благодійну діяльність Бовтун Н.М. має понад 20 нагород і відзнак, у т. ч. орден княгині Ольги ІІІ ступеня. 

Наталія Федулова – багатодітна мати, що виховує 5 дітей (один з них під опікою), якими може по праву пишатися. Діти виховуються в атмосфері добра, поваги, любові та завдяки їх з чоловіком зусиллям отримують можливість займатися улюбленою справою, розвивати свої здібності та нахили: хто у футболі, хто у танцях тощо. Та найбільше Федулови цінують час, проведений спільно у теплому колі родини. Сьогодні Наталія Олександрівна вдало поєднує роботу, навчання в Національному медичному університеті імені Богомольця і виховання дітей. Та разом з цим веде активну громадську діяльність: вона є членом правління громадської організації «Спілка багатодітних сімей «Шанс» - очолює Раду багатодітних сімей мікрорайону № 3. 

Сергій Павловський щиро привітав жінок та побажав їм сили, наснаги та терпіння у благородній справі збереження тепла та затишку у родинах: «Власним прикладом, усім своїм життям ви утверджуєте родинні цінності, пріоритети життя справжньої української жінки. І це вже не особиста справа, це ланка державної справи соціального захисту інституту сім’ї».

Перейти до спискуВерсiя для друку