КМДА Київська міська державна адміністрація


12 червня 2021

Головний мистецький майданчик району - ЦК "Святошин" відзначив 20-річчя (фото)

Головний мистецький майданчик району - ЦК "Святошин" відзначив 20-річчя (фото)

У концертному залі ЦК "Святошин" (просп. Перемоги, 112) відбувся ювілейний концерт з нагоди 20-річчя закладу. Захід відвідали голова Святошинської РДА Сергій Павловський, інші почесні гості та численні представники святошинської громади. 

Колектив центру підготував для гостей свята відео-ролик про створення рідного закладу, історію його розвитку та творчі досягнення. На головну сцену піднялися творчі колективи "Святошина": зразковий хореографічний ансамбль "Соколята";  зразкова студія степу "Чарлі"; народний ансамбль сучасного естрадного танцю "Майстер-клас"; народна вокальна студія "Кантилена"; народна вокальна студія "Забава"; народний хор української народної пісні "Надія"; народний хор української народної та сучасної пісні "Жайвір"; народний вокальний ансамбль "Барви Дніпра"; народний вокальний ансамбль "Рідня"; народний хор "Джерело". 

Привітав колектив Центру культури "Святошин" з 20-річчям створення його директор Лєсков Юрій Юрійович. Він подякував митцям і адміністративно-технічномуперсоналу за сумлінну працю, відданість центральному закладу культури Святошина, невичерпні енергію та натхненн я, серце й душу, що кожний вкладає в обрану справу. Також Юрій Лєсков з нагоди свята вручив керівникам творчих колективів ЦК "Святошин" ювілейні подяки та квіти. 

Багато теплих слів на адресу працівників центру прозвучало сьогодні і від голови Святошинської РДА Сергія Павловського, він відзначив високий художній рівень творчих колективів мистецько-культурного закладу та його значну роль у суспільному житті Святошина. "Центр культури "Святошин" є головним мистецьким осередком району. Його творчі колективи є носіями автентичної української культури та українських національних традицій. Жоден значний масово-культурний захід у районі не проходить без участі творчих колективів центру культури. Ми пишаємося вашими творчими успіхами й вдячні за ваше високе мистецтво", - сказав Сергій Павловський. Очільник району з нагоди ювілею нагородив колектив центру культури подякою голови Святошинської РДА.

Після цього гостям свята було запропоновано великий святковий концерт, підготовлений творчими колективами ЦК "Святошин". На сцені лунав дзвінкий спів, кружляли у танці танцюристи, панувала атмосфера свята й радості. 

Вітаємо колектив ЦК "Святошин" з першим 20-річчям і бажаємо подальших злетів і новий творчих здобутків!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.