КМДА Київська міська державна адміністрація


15 червня 2021

У приміщенні Святошинської РДА пройшло засідання колегії Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

У приміщенні Святошинської РДА пройшло засідання колегії Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

Сьогодні у залі засідань адмінприміщення Святошинської РДА (просп. Перемоги, 97) відбулося засідання  колегії Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації. Головував на засіданні, на якому крім членів колегії були присутні запрошені гості, Сергій Павловський.

Розпочалося зібрання з приємної події. Начальник районного управління поліції С. Чернишев урочисто відзначив двох святошинців – вручив їм подяки начальника Святошинського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві. «Хочу в присутності всіх членів колегії відзначити мешканців нашого району, які, виявивши мужність та високу громадянську свідомість, сприяли затриманню злочинців. Це пересічні святошинці, які не стояли осторонь, а долучилися до справи очищення нашого району від злочинності. Хочу від імені колег подякувати їм за таку громадянську позицію», - сказав С. Чернишев.

Далі голова Святошинської РДА Сергій Павловський проінформував присутніх про досягнення та виконану роботу за напрямами діяльності району та намічені перспективи розвитку.

На порядку денному засідання колегії були розглянуті такі питання:

1. Про стан дотримання законності та боротьби зі злочинністю на території Святошинського району. (доповідач: Сергій Чернишев, начальник Святошинського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві).

2. Про хід підготовки загальноосвітніх навчальних закладів Святошинського району до нового 2021/2022 навчального року (доповідач: Олексій Сукенніков, начальник управління освіти Святошинської РДА).

3. Про стан благоустрою та санітарної очистки території Святошинського району міста Києва (доповідач: Андрій Безименний, начальник відділу контролю за благоустроєм Святошинської РДА).

4. Про організацію надання адміністративних послуг та дотримання термінів розгляду справ суб’єктами Святошинської РДА (доповідач: Юлія Шпак, начальник управління (Центру) надання адміністративних послуг Святошинської РДА).

Після заслуховування доповідачів та обговорення питань порядку денного колегії гості засідання – представники ТОВ «Київський БКК», користуючись нагодою, презентували власне підприємство, його технологічне виробництво та смачну продукцію.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.