Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Голова Святошинського району провів апаратну нараду (фото)

Опубліковано 18 лютого 2014 року о 11:59

17 лютого 2014 року в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації пройшла апаратна нарада під головуванням Бондаря Юрія Івановича, на якій були присутні перший заступник голови з питань житлово-комунального господарства – Морозов В.Г., заступник голови з питань фінансів, економіки, підприємництва та комунального майна Шквара О.М., керівник апарату Пашинський М.В., керівники самостійних управлінь, керівники підрозділів держадміністрації та голова Громадської ради при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації Їжицький М.М.

На початку наради очільник району подякував присутнім директорам загального освітніх закладів №76 та 96, а також директору дитячої школи мистецтв №8 за проведені літературно-творчі та музичні заходи з нагоди відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченко. Юрій Іванович вручив керівникам закладів подарункові видання «Кобзаря» з побажаннями плідної праці заради майбутнього нашої держави.

Далі була заслухана доповідь начальника відділу контролю Левицької К.В. і начальника відділу роботи із зверненнями громадян Колоколуші Т.А. щодо реалізації завдань Президента України стосовно належної роботи із зверненнями громадян, а також підведення підсумків вирішення питань, що надійшли у рамках проекту «Діалог з країною».

«Проект «Діалог з країною» не вичерпується часом певного телевізійного ефіру. Прямий діалог з громадянами по всіх існуючих проблемах дає можливість оцінити ставлення людей і до влади, і до проблемних місця в діяльності районної влади. Нам важливо відстежувати ці проблеми та шукати шляхи їх вирішення, Право на звернення є невід’ємним і невіддільним від особи правом відстоювати свої інтереси», - наголосив голова Святошинської держадміністрації Юрій Бондар.

Юрій Бондар акцентував  увагу присутніх на роботі зі зверненнями громадян.

«Ми працюємо для людей і зобов’язані сумлінно виконувати свої посадові обов’язки. Кожне звернення до державних службовців повинно мати чітку, конкретну відповідь і слугувати допомогою у вирішенні проблемних питань. Всі звернення громадян повинні бути розглянуті належним чином, а порушені питання повинні вирішуватися максимально позитивно», - зауважив очільник району.

Далі були розглянуті питання порядку денного. А саме:

- про виконання протокольних доручень, даних на апаратних нарадах, стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах, виконання звернень громадян, що надійшли до Святошинської держадміністрації та Контактного центру міста Києва станом на 17.02.2014. 

- про виявлення недоліків зовнішнього благоустрою та порушення санітарного стану території району.

- про результати рейтингової оцінки діяльності Святошинської держадміністрації за 2013 рік.

- про запровадження технічного нагляду та контролю якості ремонтно-будівельних робіт на об’єктах освіти, медицини, культури, житлово-комунального господарства.

- про стан надання керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів держадміністрації інформації для розміщення на веб-сайті Святошинської райдержадміністрації в період з 10 по 14 лютого 2014 року.

- про проведення в Святошинському районі заходів з нагоди Дня захисника Вітчизни.

Голова району довів до відома присутніх завдання на тиждень.

За результатами рейтингової оцінки роботи адміністрації будуть прийняті адміністративні та кадрові висновки. Протягом двох днів надати пропозиції щодо покращення та підвищення показників рейтингової оцінки. Всі звернення, які надходять повинні одразу братись до виконання і давати тільки позитивний результат їх вирішення. Треба проводити активну роботу щодо попередження можливих звернень та прагнути досягти їх значного зменшення.

Не дивлячись на значне підвищення температури повітря можливий сніг і погіршення стану доріг. Тому всім підрозділам комунальних служб самостійних управлінь перевірити технічні засоби та паливно-мастильні матеріали і бути готовими до можливих ускладнень погодних умов. Розробити графік обрізки омели та вивезти все гілля з територій де відбувалась планова обрізка дерев. Підготувати пропозиції щодо благоустрою території району та його озеленення.

Надати інформацію та розробити графік системи диспетчеризації та сповіщення в районі. Посилити роботу з мешканцями житлових будинків стосовно сплати за житлово-комунальні послуги. Для уникання можливих проблем підготувати листи попередження і надати мешканцям у яких є заборгованість. Вирішити питання щодо своєчасної сплати за оренду приміщень та відсоток перерахувань до бюджету міста з метою уникнення накопичення боргів.

Розглянути питання підготовки сезонної та тимчасової торгівлі на території району. Розробити алгоритм сумісних дій відповідних підрозділів з метою недопущення будь-яких пошкоджень, як технічного оснащення так і зелених зон під час проведення таких заходів. З метою попередження скарг громади узгодити питання всіх відповідних структурних підрозділів щодо прибирання території після проведення ярмаркових заходів. Перевірити готовність ринків району до роботи в літній період.

Також було наголошено на проведенні семінару, щодо змін до ст.12 Закону України „Про запобігання та протидії корупції” в частині фінансового контролю (заповнення та своєчасність подання Декларації), в актовій залі Святошинської держадміністрації 18.02.2014 о 16.00.

По всім розглянути питанням були прийняті відповідні рішення.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux