Головна  →  Новини  →  26 червня 2021

25 річницю Конституції України святошинці відзначили в парку «Совки» (фото)

25 річницю Конституції України святошинці відзначили в парку «Совки» (фото)

Цієї суботи в парку «Совки» пройшли урочистості з нагоди відзначення 25 річниці Конституції України. 

Привітав святошинців з цим знаменним для сучасної України днем голова Святошинської РДА Сергій Павловський: «Конституція є основним документом, за яким будується і живе держава, у якому декларуються основні принципи державотворення та державного устрою, права та обов’язки громадян. Конституції України ще з часів Пилипа Орлика віддзеркалювали історичні реалії їх прийняття, та в кожній з них відображалися споконвічне прагнення українців до самостійності, соборності. Сьогодні ми відстоюємо не тільки названі цінності, а й територіальну цілісність нашої країни, яка теж задекларована в головному документі України». 

Продовжив свято концерт Київського академічного муніципального естрадно-духового оркестру (генеральний директор – головний диригент, заслужений діяч мистецтв України В’ячеслав Коробко, художній керівник –заслужений артист України Юрій Мельник), у виконанні якого звучали композиції вітчизняних і зарубіжних композиторів. 

На території парку було розгорнуто для відвідувачів різних вікових категорій майстер-класи активного партнера району ТОВ «Київський БКК».

Перейти до спискуВерсiя для друку