КМДА Київська міська державна адміністрація


2 липня 2021

Сергій Павловський проінспектував стан реконструкції ДНЗ № 497

Сергій Павловський проінспектував стан реконструкції ДНЗ № 497

Голова Святошинської РДА Сергій Павловський разом із заступником голови Олексієм Мошковським та начальником Управління будівництва, архітектури та землекористування Андрієм Кучерявим здійснили інспекційний виїзд на об’єкт реконструкції – ДНЗ № 497 (вул. Корольова, 5-А) з метою перевірки стану виконання робіт і дотримання строків їх проведення підрядною організацією.

Керівництво району ознайомилося на місці з ходом ремонту, якістю робіт, перевірило дотримання підрядними організаціями графіка виконання робіт. Одним з питань було узгодження строків проведення робіт з облаштування інженерних мереж, а також термінів початку робіт з перекладання зовнішніх інженерних мереж та облаштування території. Представник підрядної організації проінформував, що інтер’єрні рішення оздоблення приміщень узгоджено з управлінням освіти, матеріали замовлено, на наступному тижні чекаємо поставки на об’єкт.

Сергій Павловський зазначив, що необхідно прискорити завершення будівельних робіт на названому об’єкті: «Питання завершення реконструкції цього дитячого закладу у визначені строки перебуває під моїм особистим контролем».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.