Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Сергій Павловський провів виїзну нараду щодо вирішення подальшої долі гуртожитку на вул. Чистяківській, 4

Опубліковано 08 липня 2021 року о 16:05
фото

Сьогодні голова Святошинської РДА Сергій Павловський провів на локації поряд із гуртожитком на вул. Чистяківській, 4 виїзну нараду за участю керівництва району, представників структурних підрозділів районної держадміністрації, помічника народного депутата України Миколи Тищенка Андрія Пономаренка та ініціативної групи мешканців названого гуртожитку.

Попередньо представники Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, КП «Київтеплоенерго», АТ «Київгаз» за участі мешканців гуртожитку провели обстеження його теплових, газових, каналізаційних зовнішніх інженерних мереж, про що склали відповідні акти.

На сьогодні ситуація з технічним станом будівлі залишається складною, що викликає занепокоєння в її мешканців. Попри те що гуртожиток на вулиці Чистяківській, 4 перебуває на експлуатаційному обслуговуванні ТОВ «Компанія Діловий Центр» та ще не переданий до сфери управління Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, очільник району прийняв рішення зустрітися з представниками громади, щоб вислухати їх бачення шляхів вирішення проблеми й відповідні пропозиції.

За результатами обстеження зазначений 9-поверховий, однопід’їздний будинок потребує:

- пофарбування газопроводу;

- прочистки каналізаційних мереж;

- вирішення питання щодо мереж теплопостачання (на сьогодні теплопостачання подається до гуртожитку по зовнішнім тепловим мережам, прокладеним повітряним шляхом. ДЖКІ опрацьовує із заступником мера Пантелеєвим П.О. та КП «Київтеплоенерго» питання прийняття цих мереж разом з гуртожитком, у разі негативного рішення - можливості передбачення в бюджеті-2022 коштів на прокладання їх у землі);

- обстеження фахівцями КП «Київводфонд» мереж електропостачання (ТОВ «Компанія Діловий Центр» не надано схеми електропостачання для детального їх вивчення).

Під час активного, предметного спілкування районних чиновників з ініціативною групою мешканців було з’ясовано деякі аспекти проблеми, досягнуто певного порозуміння й опрацьовано шляхи вирішення існуючих проблеми, а саме:

- підготовка проєкту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Києва гуртожитку на вул. Чистяківській, 4 та зовнішніх інженерних мереж»;

- усунення недоліків, зазначених АТ «Київгаз»;

- пред’явлення для обстеження КП «Київводфонд» електричних мереж;

- проведення експертної оцінки майна, що передається до комунальної власності територіальної громади міста Києва.

Також учасники виїзної наради домовилися підготувати та провести розширений круглий стіл за участю зацікавлених сторін для остаточного вироблення алгоритму подальших дій.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux