КМДА Київська міська державна адміністрація


16 липня 2021

Представники районної влади й ОСББ та ЖБК провели конструктивну зустріч

Представники районної влади й ОСББ та ЖБК провели конструктивну зустріч

Сьогодні в приміщенні Святошинської РДА (вул. Львівська, 8/6) за ініціативи Асоціації ОСББ та ЖБК Святошинського району м. Києва відбулася робоча зустріч представників районної влади та голів ОСББ та ЖБК Святошинського району. На зустрічі були присутні керівництво Святошинської РДА на чолі з головою Сергієм Павловським, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, також було запрошено представників Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Святошинського району м. Києва.

На початку засідання голова Асоціації ОСББ та ЖБК Святошинського району м. Києва Юлія Светенко презентувала новостворену асоціацію, її мету та завдання (до відома: на сьогодні у Святошинському району функціонує 123 ОСББ і 110 ЖБК).

Після цього порушили найбільш гостре на сьогодні питання – утримання прибудинкових територій у належному санітарному стані, а саме видалення сухостійних дерев і вивезення побутового сміття. Вирішення цього питання можливе лише шляхом укладення відповідних договорів, у тому числі з комунальними підприємствами «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Cвятошинського району м. Києва» і «По утриманню зелених насаджень Святошинського району».

Далі керівник ОСББ «Авіатор-4» Наталя Ривкіна, днями відзначена головою Святошинської РДА за активну, плідну роботу а чолі створеного об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, поділилася власним досвідом керування ОСББ, його досягненнями та шляхами вирішення проблемних питань.

Також присутнім керівникам ОСББ та ЖБК були дані роз’яснення щодо процедури відведення земельної ділянки навкруги будинків та порядку участі у програмах співфінансування, з урахуванням їх доцільності та ефективності для мешканців будинків.

Така розширена зустріч дала можливість присутнім в конструктивній, діловій атмосфері визначитись у подальшій співпраці.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.