Головна  →  Новини  →  19 лютого 2014

Працівники КП «РЕО-6» проводять ремонт покрівель (фото)

Які б матеріали не використовувалися для перекриття покрівлі, з часом і вони потребують ремонту. Профілактичні огляди покрівлі необхідно проводити регулярно, і при виявленні найменших пошкоджень бажано їх усунути негайно.

При виявленні течі в покрівлі будь-якого типу слід точно виявити місце ушкодження. Необхідно врахувати, що не у всіх випадках місце протікання співпадає з пошкодженою ділянкою, і тому огляд покрівлі необхідно проводити як з внутрішньої, так і з зовнішньої сторони.

Ремонт покрівлі житлового будинку повністю залежить від матеріалів, використаних для герметизації конструкції. Виходячи з їх особливостей, застосовуються і різні способи відновлення конструкції.

Пошкодження покриттю може бути нанесено механічним способом, а також у результаті перепаду температурного режиму.

При черговій перевірці покрівель житлових будинків, що перебувають на обслуговуванні КП «РЕО-6» комунальники виявили тріщини, здуття, розшарування, що вимагають проведення термінового ремонту пласкої покрівлі. У зв’язку з цим, покрівельниками РЕО-6 було виконано латочний ремонт покрівлі житлового будинку по вулиці Ірпінській, 70.

Роботи виконано силами працівників КП «РЕО-6» за кошти, які надійшли від мешканців за сплату житлово-комунальних послуг.

Перейти до спискуВерсiя для друку