КМДА Київська міська державна адміністрація


12 серпня 2021

У Святошинському районі масштабно відзначили Міжнародний день молоді (фото)

У Святошинському районі масштабно відзначили Міжнародний день молоді (фото)

У рамках відзначення Міжнародного дня молоді на центральному районному стадіоні «Темп» (вул. Генерала Вітрука, 10-А) за ініціативи Святошинської РДА сьогодні пройшло масштабне спортивне свято.

Участь у ньому взяли керівництво району на чолі з головою Святошинської РДА Сергієм Павловським, директорка Департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту Ірина Біляєва, титуловані спортсмени: заслужений майстра спорту України, 5-разовий чемпіон світу з кікбоксингу, дворазовий  чемпіон світу з тайського боксу Валерій Вигонський;  учасник Олімпійських ігор 2012 року, багаторазовий переможець та призер чемпіонатів Європи та світу, майстер спорту міжнародного класу, триразовий чемпіон України, дворазовий бронзовий призер чемпіонату України, срібний призер молодіжного чемпіонату Європи, бронзовий призер молодіжного чемпіонату Європи та світу, учасник Олімпійських ігор 2020 року у Токіо Ленур Теміров,  -  представники дипломатичного корпусу, духовенство храму УПЦ на честь ікони Казанської Божої Матері «Живоносне Джерело», представники районних спортивних закладів, широка громадськість.

Після підняття Державного прапора України та виконання Гімну України Сергій Павловський привітав присутніх з Міжнародним днем молоді та оголосив про початок святкового спортивного заходу. До привітань долучилися й численні почесні гості. Під час урочистої частини свята найбільш активні молодіжні лідери Святошина були відзначені головою району Сергієм Павловським грамотами Святошинської РДА.

На стадіоні «Темп» з нагоди свята було широко представлено мистецьке та спортивне життя святошинської молоді різноманітними цікавими локаціями: протягом усієї церемонії урочистого відкриття заходу дарували гостям свої запальні виступи представники творчих колективів району; дитячо-юнацькі спортивні школи та ЦСПК «Спорт для всіх» і «Щасливе дитинство» презентували свої заклади, провівши показові тренування та виступи юних спортсменів, цікаві майстер-класи, товариську гру юнацьких футбольних команд; особливу зацікавленість гостей викликали карколомні заїзди картингістів та авіашоу «Повітряний бій», яке продемонстрували святошинські авіамоделісти. На згадку про яскраве спортивно-мистецьке шоу бажаючі фотографувалися в облаштованій ЦСПК «Щасливе дитинства»  фотозоні «Квіткова фантазія».

Сьогоднішнє феєричне свято надовго залишиться в пам’яті святошинської молоді!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.