Головна  →  Новини  →  19 лютого 2014

В КП «РЕО-9» навели приклад сумлінності і відповідальності споживача комунальних послуг

Всі ми розуміємо,що сплата комунальних послуг є загальнообов’язковою для всіх мешканців району, орендарів та навіть бюджетних організацій.

Але на ділі ми часто маємо справу з несумлінними платниками, які мають заборгованість за місяці, ба навіть роки, незважаючи на те, що через них страждають і сумлінні платники житлово-комунальних послуг.

Прикладом такої сумлінності і відповідальності в Святошинському нашому районі є громадська організація ветеранів Святошинського району.

Нещодавно, голова організації ветеранів Анатолій Семенович Коновал звернувся до КП УЖГ Святошинського р-ну з заявою про відключення гарячої води в їх приміщенні за адресою вулиця Петрицького, 5/9 , оскільки така послуга ветеранам не по кишені, натомість, вивільнені від сплати тарифів за спожите гаряче водопостачання кошти, ветерани планують витратити на більш необхідні справи.

Згоду на відключення приміщень від гарячого водопостачання дає ПАТ «Київенерго», з яким КП УЖГ Святошинського району уклало договір на комунальні послуги, але ця згода надається за певних умов.

Головна з них - правильне технічне виконання відключення від гарячого водопостачання.

Йдучи назустріч ветеранам, КП «РЕО -9» вже виконано всі необхідні роботи.

Перейти до спискуВерсiя для друку