Головна  →  Новини  →  19 лютого 2014

КП «РЕО-9»: Щодня маємо справу з поривами мереж в старих будинках

Територіально склалося так,що більша половина житлового фонду, який обслуговується комунальним підприємством РЕО – 9 представлена  будинками минулого століття, починаючи ще з 40-х років. Це є неабиякою проблемою для ремонтних та відновлювальних робіт. 

В таких будинках знос інженерних комунікацій фактично на межі катастрофи. А ще це ускладнюється і важкістю доступу до місць аварій, відсутністю необхідних матеріалів та деталей які колись застосовувались в старих будинках і тепер не з’єднуються з новими. Також це відсутність підвалів в старих житлових будинках (мережі прокладались безпосередньо  під підлогою квартир) та непристосовані для ремонту технічні приміщення – горища. І ремонтні роботи, як правило, здійснюються з квартир 1-х поверхів, що, як ви розумієте, не надто радує мешканців цих квартир.

А звернень та скарг від мешканців таких будинків дуже багато. Проте,  в КП РЕО-9 повз увагу не проходить ні одне звернення пересічного мешканця.

Ось 17 лютого на диспетчерську службу надійшло звернення про відсутність опалення в будинку №2 по вулиці Пантелькіна, 40-х років забудови, який будували ще німецькі військовополонені. Доступ до аварійного місця надали мешканці квартири № 2.

За відновлювальні роботи взялися монтажники санітарно-технічних служб та устаткування. Впродовж дня аварійна ситуація була повністю ліквідована.  

Перейти до спискуВерсiя для друку