КМДА Київська міська державна адміністрація


15 вересня 2021

У Святошинській РДА відбулося чергове засідання оперативного штабу

У Святошинській РДА відбулося чергове засідання оперативного штабу

15 вересня 2021 року у Святошинській РДА пройшло засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2021 - 2022 років. Головував на засіданні перший заступник голови Святошинської РДА Василь Григоренко, участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Традиційно розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень.

По питанню про стан усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах керівники РТМ «Святошин» і РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» прозвітували про планове проведення робіт з усунення пошкоджень на зовнішніх мережах на території району.

Далі розглянули питання щодо стану отримання актів готовності систем теплоспоживання. Головуючий на засіданні Василь Григоренко проінформував про закриття майже 100% питань по підготовці району до опалювального сезону.

Далі керівники комунальних підприємств проінформували членів штабу про стан прибирання балансових територій.

Також торкнулися питання закриття контрольних карток з відновлення благоустрою після розриттів, у тому числі асфальтування ділянок, пошкоджених у результаті усунення поривів.

Щодо функціонування ліфтового господарства в районі Василь Григоренко зазначив, що необхідно скорочувати строки простою ліфтів у багатоповерхових будинках та залучати мешканців до участі у співфінансуванні їх утримання та ремонту чи заміни.

На завершення зупинилися на виконанні звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.