КМДА Київська міська державна адміністрація


28 вересня 2021

Роз’яснення фахівців АМКУ допоможуть підвищити ефективність роботи структурних підрозділів КМДА та РДА у сфері надання державної допомоги

Роз’яснення фахівців АМКУ допоможуть підвищити ефективність роботи структурних підрозділів КМДА та РДА у сфері надання державної допомоги

Структурні підрозділи КМДА, районних адміністрацій та КП відпрацювали питання взаємодії з Антимонопольним комітетом України в частині застосування Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання». Семінар-нараду провели за підтримки та безпосередньою участю голови АМКУ Ольги Піщанської. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«Сьогодні представники всіх департаментів, ключових підприємств, РДА отримали відповіді фахівців АМКУ на питання щодо застосування Закону «Про державну допомогу суб’єктам господарювання». Зрозуміло, що в процесі роботи накопичується велика кількість таких питань, і саме формат семінар-наради є найефективнішим для їх вирішення. Ці зустрічі нам необхідні для збільшення ефективності роботи у сфері надання державної допомоги. Ми ефективно співпрацюємо із Антимонопольним комітетом у процесі роз’яснення та консультацій, і бачимо конкретні результати, які проявляються у якісній підготовці документів. Усе це робить нашу роботу більш ефективною», – зазначив Дмитро Загуменний.

Він додав, що спільні семінари-наради з АМКУ проводяться на постійній основі і плануються у подальшому.

Довідково.

Під дію Закону «Про державну допомогу суб’єктам господарювання» підпадає підтримка органами місцевого самоврядування суб’єктів господарювання, у тому числі утворених ними комунальних підприємств, під час діяльності яких виникають обов’язки отримувати дозвіл на надання державної допомоги та інформувати про надану державну допомогу Антимонопольний комітет України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.