КМДА Київська міська державна адміністрація


11 листопада 2021

Сергій Павловський проінспектував готовність автопарку спецтехніки КП ШЕУ Святошинського району до роботи в осінньо-зимовий період

Сергій Павловський проінспектував готовність автопарку спецтехніки КП ШЕУ Святошинського району до роботи в осінньо-зимовий період

У рамках підготовки району до осінньо-зимового періоду голова Святошинської РДА Сергій Павловський проінспектував готовність автопарку спецтехніки КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району» м. Києва (вул. Янтарна, 5) до роботи в складних погодних умовах.

Очільник району ознайомився з виробничою базою підприємства, особливу увагу приділив перевірці готовності снігоприбиральної техніки до роботи з утримання вулично-дорожньої мережі, наявності паливо-мастильних матеріалів, посипальних протиожеледних засобів.

Керівництво КП ШЕУ доповіло Сергію Павловському, що автопарк та колектив підприємства повністю готові до роботи в осінньо-зимовий період: спецтехніку розконсервовано та обладнано навісним обладнанням для очистки доріг від снігу та обробку від ожеледі, забезпечено наявність палива та посипкового матеріалу, підготовлено та забезпечено опаленням службові приміщення для працівників.

На сьогодні організовано моніторинг погодних умов і в разі необхідності  працівники будуть переведені на роботу у цілодобовому режимі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.