Головна  →  Новини  →  12 січня 2022

У Святошинській РДА відбулося чергове засідання оперативного штабу

У Святошинській РДА відбулося чергове засідання оперативного штабу

12 січня 2022 року у Святошинській РДА пройшло засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2021 - 2022 років. Головував на засіданні перший заступник голови Святошинської РДА Василь Григоренко, участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання головуючий Василь Григоренко поінформував присутніх про те, що завдяки злагодженій роботі комунальних служб району святковий період пройшов без ексцесів. Він подякував комунальникам за сумлінне виконання їх обов’язків. Та розслаблятися не варто, попереду – різке зниження температури повітря. Тому головуючий поставив завдання керівникам комунальних підприємств забезпечити мобілізацію зусиль для оперативного вирішення проблемних питань, що можуть виникнути у разі посилення морозів і необхідності корегування функціонування систем опалення у будинках усіх форм власності. Потрібно скласти списки технічного персоналу (із зазначенням контактних даних), що в разі аварійних ситуацій оперативно буде залучений до ліквідації їх наслідків. Також повинні бути узгоджені дії комунальних служб на випадок екстрених зупинок котелень, у тому числі в разі необхідності зливу чи приспущення теплоносія у внутрішньобудинкових мережах центрального опалення. Василь Григоренко поставив завдання керівникам управління ЖКГ та відділу цивільного захисту визначити відповідальних осіб на випадок надзвичайних ситуацій та шляхи їх комунікації з підрозділами КТЕ.

На засіданні також було порушено питання прибирання території району від снігу, особливо територій поблизу комерційних закладів. Особливу увагу відділу контролю за благоустроєм звернути на укладення торгівельними центрами договорів з комунальними підприємствами на вивезення снігу, а також наявність у точках приватного підприємництва шанцевого інструменту для ручного прибирання.

Головуючий звернув увагу присутніх на прибирання міжквартальних проїздів та неврахованих вулиць, що закріплені за комунальними службами району згідно з останнім рішенням Київради.

Також Василь Григоренко зауважив на появу у зв’язку з перепадами температури бурульок на дахах і лініях електропередачі та необхідності їх ліквідації з метою уникнення випадків травмування людей і пошкодження майна.

На завершення засідання штабу у зв’язку з наближенням свята Водохреща обговорили звернення голів релігійних громад щодо організації відповідних локацій на території району.

Перейти до спискуВерсiя для друку