Харчування учнів продовжує покращуватися: з другого семестру впроваджується чотиритижневе сезонне меню
10 січня розпочався ІІ семестр 2021/2022 навчального року, а разом із ним розпочато реформу шкільного харчування.
У закладах загальної середньої освіти Святошинського району управлінням освіти разом із надавачами послуг з організації харчування учнів (КП «Промінь в Святошинському районі м. Києва» та ТОВ «Pontem.ua») уже запроваджено мультипрофільне харчування без шведського столу, а відтепер впроваджується і нове чотиритижневе сезонне меню.
Оновлене меню для шкільних їдалень включає в себе 160 страв. У ньому обмежено кількість солі та цукру, жирів рослинного й тваринного походження та субпродуктів. Натомість збільшено кількість споживання молока та кисломолочних продуктів, м’яса, риби, свіжих овочів і фруктів.
Джерело: управління освіти Святошинської РДА.