Головна  →  Новини  →  14 січня 2022

"У непохитній вірності слову" У ЦРБ ЦБС "Свічадо" проведено захід до 85-річчя від дня народження Є.Гуцала

"У непохитній вірності слову" У ЦРБ ЦБС "Свічадо" проведено захід до 85-річчя від дня народження Є.Гуцала

З початком року у Центральній районній бібліотеці ЦБС "Свічадо" розпочав свою роботу цикл літературних заходів на допомогу шкільній програмі.

14 січня виповнюється 85 років від дня народження Євгена Пилиповича Гуцала – українського письменника, журналіста, поета і кіносценариста, творчість якого вивчають за шкільною програмою.

З нагоди літературної дати у ЦРБ ЦБС "Свічадо" відбувся соціокультурний захід, присвячений творчості письменника. Учасники заходу ознайомились з біографією Є.П.Гуцала та багатим творчим доробком, який налічує близько 300 творів, серед яких повісті, романи, збірки поезій, публіцистика та книжки для дітей, про які і йшла мова під час зустрічі. Учасники літературного заходу, учні 5-а класу ЗСШ № 222, мали змогу переглянути уривки екранізацій за творами Є.Гуцала "Лось", "Сім'я дикої качки" та обговорити тему взаємостосунків дітей зі світом природи, бережливого ставлення, захисту та турботи про неї.

До уваги присутніх огляд книжкової виставки "Сонячні висоти подільського жайворонка", на якій представлені книжки Є.П.Гуцала для дітей  та 5-ти томне видання творів.

Переглянути виставку можна за адресою: бульвар Р. Роллана, 13-в. Чекаємо на вас!

 

Джерело: відділ культури Святошинської РДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку