Головна  →  Новини  →  27 лютого 2014

Наталя Пазенко: «Створення безпечних умов праці на підприємствах району – актуальна вимога сьогодення» (фото)

27 лютого 2014 року в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада на тему: «Про стан охорони праці на підприємствах, в установах, організаціях Святошинського району та стан виробничого травматизму за 2013 рік».

Очолила нараду заступник голови з гуманітарних питань і соціальних питань Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Наталя Сергіївна Пазенко.

До участі у нараді були залучені начальник відділу з питань охорони праці Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради Сергій Іванович Лисенко, начальник відділу з питань охорони праці Святошинської райдержадміністрації Олександр Леонідович Похода та головні спеціалісти відділу, керівники підприємств, установ та організацій, працівники Святошинської райдержадміністрації.

Привітавши учасників наради, заступник голови райдержадміністрації Наталя Сергіївна Пазенко акцентувала увагу присутніх на необхідності створення  безпечних умов праці на підприємствах, в установах, організаціях Святошинського району та наголосила на основні вимоги законодавства з охорони праці.

З тематичною доповіддю «Про стан охорони праці на підприємствах, в установах, організаціях Святошинського району та стан виробничого травматизму за 2013 рік» до присутніх звернувся начальник відділу з питань охорони праці Олександр Леонідович Похода. Доповідач інформував присутніх про результати проведеного контролю у січні – лютому 2014 щодо створення безпечних умов праці на підприємствах та про стан виробничого травматизму за 2013 рік.

Начальник відділу з питань охорони праці Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Сергій Іванович Лисенко довів інформацію про стан виробничого травматизму  на  підприємствах, в установах та організаціях  міста Києва за 2013 рік.

Завідувач самостійного сектору управління охороною праці  Територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві Жанна Василівна Островська надала роз’яснення про «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» відповідно до Постанови КМУ від 26.10.2011 № 1107.

Виступи супроводжувалися слайдовим показом з відповідною інформацією та діаграмами.

По закінченню наради, відбулося активне обговорення, під час якого керівники мали змогу задати фахівцям питання, що стосуються дотримання вимог охорони праці та отримати вичерпні відповіді.

 

Джерело: відділ з питань охорони праці Святошинської РДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку