Головна  →  Новини  →  27 лютого 2014

Впродовж останньої доби фахівці аварійно-відновлювальної служби ліквідували 24 аварійні пошкодження на інженерних мережах району (фото)

За інформацією КП «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду в Cвятошинському районі м. Києва», впродовж останньої доби фахівці аварійно-відновлювальної служби Святошинського району ліквідували 24 аварійні пошкодження на інженерних мережах гарячого та холодного водопостачання та відновили електропостачання в двох житлових будинках.

В підвальному приміщенні житлового будинку за адресою бульвар Ромена Роллана, 4 аварійники провели заміну згонів в комплекті діаметром 32 мм 2 шт та замінили пошкоджену ділянку трубопроводу діаметром 32 мм довжиною 2 м на трубопроводі холодного водопостачання.

В житловому будинку за адресою вулиця Симиренка, 2/19 було ліквідовано аварійне пошкодження на трубопроводі гарячого водопостачання діаметром 25 мм, шляхом встановлення хомута діаметром 25 мм. Роботи проводились з 22.00 до 23.00

В підвальному приміщені житлового будинку за адресою вулиця Булгакова, 16 було ліквідовано пошкодження на трубопроводі гарячого водопостачання діаметром 50 мм шляхом встановлення хомута. Роботи проводились з 3.20 до 4.20

Ремонтні роботи в електрощитових житлових будинків проводились за адресами вулиця Тулузи, 5 та вулиця Корольова, 7.

 

Джерело: КП «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду в Cвятошинському районі м. Києва».

Перейти до спискуВерсiя для друку