КМДА Київська міська державна адміністрація


17 червня 2022

У Центрі культури «Святошин» сьогодні вітали з професійним святом медичних працівників (фото)

У Центрі культури «Святошин» сьогодні вітали з професійним святом медичних працівників (фото)

Напередодні Дня медичного працівника, що відзначається у третю неділю червня і цього року припадає на 19 число, у центрі культури «Святошин» сьогодні вітали працівників медичної галузі району. На урочистий концерт з нагоди професійного свята зібралися представники найгуманнішої професії з усіх комунальних медичний установ району.

Вітав медиків з професійним святом голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Павловський. Він висловив глибоку вдячність медикам за їх чуйні серця, вірність принципам гуманізму та побажав міцного здоров’я, наснаги, віри в перемогу та благополуччя.

Разом із щирими вітаннями з нагоди професійного свята лікарі та фахівці медичної галузі Святошина були відзначені Подяками Київського міського голови та Подяками з медаллю від голови Святошинської РДА за високий професіоналізм та плідну працю.

У свою чергу представники медичної спільноти висловили глибоку повагу та вдячність очільнику району Сергію Павловському та вручили символічний дарунок.

Також голова району Сергій Павловський нагадав присутнім, що крім Дня медика у цю неділю відзначають ще одне важливе свято – День батька.

Сергій Анатолійович привітав із прийдешнім святом Юрія Задою, батька, який самостійно виховує двох синів, Михайла – 22.11.2006 р. н. та Євгенія – 31.08.2010 р. н.

Юрій Миколайович неодноразово брав участь в Антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей, а з початком повномасштабної збройної агресії російської федерації, з лютого 2022 року, теж не залишився осторонь.

За особистий внесок у розвиток та виховання дітей, збереження сімейних традицій та з нагоди святкування Дня батька голова району Сергій Павловський вручив Юрієві Миколайовичу подяку та цінний подарунок і побажав міцного здоров’я, миру і злагоди.

Після урочистої церемонії нагородження учасники заходу змогли насолодитися яскравою концертною програмою, що складалася з різножанрових номерів виконаних талановитими виконавцями та створила незабутню святкову атмосферу і подарувала присутнім приємні враження.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.