КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2022

Вітаємо учнів КДМШ № 23 – переможців V Міжнародного двотурового багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «Лиманські зорі»

Вітаємо учнів КДМШ № 23 – переможців V Міжнародного двотурового багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «Лиманські зорі»

Учні класу акордеону  Київської дитячої музичної школи № 23  викладача Остапчук Надії Миколаївни взяли участь та стали переможцями V Міжнародного двотурового багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «Лиманські зорі»,  який пройшов нещодавно  в місті Миколаїв.

Дмитро Титорчук та ансамбль у складі Михайла Ткаченко, Дмитра Титорчука та Вадима Мостового посіли перші місця у своїх вікових категоріях. Викладач Надія Миколаївна Остапчук отримала Подяку за плідну, самовіддану працю, вагомий внесок у розвиток, зберігання і поширення української культури, естетичне виховання молоді, фахову майстерність, високий професіональний рівень, підтримку фестивального руху в цей нелегкий для України час.

Коли ми разом – ми сила, все буде Україна! Вітаємо юних акордеоністів та їх викладача з блискучими перемогами, бажаємо подальших успіхів у всіх творчих починаннях!

До відома: конкурс  відбувся за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Департаменту освіти  і науки Миколаївської ОДА, Управління культури, національностей та релігій Миколаївської ОДА.

https://youtu.be/X5YsXrulrTo

https://youtu.be/rnUinhm6AH4

 

Джерело: Відділ культури Святошинської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.