Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2022

У ЦК «Святошин» урочисто привітали освітян

У ЦК «Святошин» урочисто привітали освітян

Сьогодні в концертній залі ЦК «Святошин» відбулися урочистості з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників освіти.

На свято до освітян завітали шановні гості: голова Святошинської РДА Сергій Павловський, перший заступник голови Василь Григоренко, заступник голови Олексій Мошковський та керівник апарату Сергій Шаповал.

Очільник району звернувся до освітян з вітальним словом і побажав їм міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення й здійснення всіх мрій та задумів, щедрих урожаїв на освітянській ниві. Нехай успіхи й перемоги окрилюють Вас на нові звершення і здобутки на благо рідної України!

На знак визнання заслуг і досягнень, за вагомий особистий внесок у розвиток освіти Святошинського району та з нагоди відзначення Дня працівників освіти кращих представників професії було відзначено подяками та грамотами Міністерства освіти і науки України, подяками Київського міського голови, почесними грамотами та грамотами Департаменту освіти і науки, нагрудним знаком «Відмінник освіти України», подяками Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

З особливою повагою та вдячністю Сергій Анатолійович вручив Подяку (з медаллю) голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації директору Дитячо-юнацького спортивного клубу з водних видів спорту «Бригантина» Загорія Станіславу Станіславовичу.

Під час свята були продемонстровані відеоролики, в яких і діти і їх батьки дякували вчителям, вихователям, викладачам гуртків, тренерам, психологам за їх невтомну працю, творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм, життєву мудрість, знання, чуйність і сердечне тепло, яке вони щедро віддають нашим дітям.

Також під час урочистостей не оминули увагою першого загиблого освітянина – Куницького Вадима Петровича – учителя інформатики спеціалізованої школи №254 Святошинського району міста Києва. Він загинув під час виконання бойового завдання у війні з російським окупантом. Хвилиною мовчання присутні вшанували педагога.

Усім освітянам району начальник управління освіти Олексій Сукенніков подарував пісню «Все золото світу».

На завершення організатори свята – районне управління освіти та районна організація профспілки працівників освіти – запросили колег-освітян насолодитися театральною виставою «Чоловічий рід. Однина» від наших друзів театру-студії імпровізації «Чорний квадрат».

Перейти до спискуВерсiя для друку