Головна  →  Новини  →  6 березня 2014

Робота факультету «Психології» Університету третього віку в Територіальному центрі соціального обслуговування Святошинського району

З метою виконання закону України «Про соціальні послуги» у відділенні соціально – побутової адаптації Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва з 06.02.2013 року для людей похилого віку, що мають освіту будь-якого рівня, та зацікавлені брати участь в освітніх програмах працює факультет «Психології» Університету третього віку.

Психолог відділення соціально-побутової адаптації Панченко Максим Сергійович провів заняття на різні теми: «Сутність поняття«темперамент» і «характер»; «Методика «Формула темпераменту» (А.Белов)»; «Способи ефективної міжособистісної комунікації за Дейлом Карнегі»; «Гендерна психологія: психологічні відмінності жінками та чоловіками»; «Фрейд як засновник психоаналізу. Дія несвідомого в повсякденному житті».

Також Максим Сергійович провів з відвідувачами діагностику акцентуацій характеру (Леонгард - Шмішек).

Бажаючих пройти безкоштовне навчання запрошуємо до відділення соціально-побутової адаптації за адресою: вул. вул. Жмеринська, 22-А, каб. 9, тел. 403-37-81, 407-38-16.

 

Джерело: УПСЗН Святошинського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку