Головна  →  Новини  →  25 березня 2014

В управлінні освіти радились заступники директорів з навчально-виховної роботи (фото)

25 березня 2014 року в управлінні освіти Святошинського району в місті Києві державної адміністрації відбулась  нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи (початкова школа).

Нараду проводили головні спеціалісти управління освіти, Голованенко Людмила Миколаївна, та , Васильченко Лариса Єгорівна.

Людмила Голованенко розпочала засідання з болючого для   сьогодення питання - прийому дітей до навчальних закладів, які прибули з Автономної Республіки Крим.

Також Людмила Миколаївна зазначила, що варіативна складова надає можливості для створення індивідуально орієнтованих навчальних технологій, що забезпечували б умови реалізації освітніх траєкторій кожного учня. «Визначення курсу за вибором для конкретного класу здійснюється з обов’язковим урахуванням побажань батьків шляхом обговорення на батьківських зборах та засіданнях педагогічної ради навчального закладу, тому необхідно надати варіативну складову навчального плану», - додала Голованенко Л.М.

Під час проведення наради було висвітлено цілий спектр питань, серед яких: порядок закінчення 2013-2014 навчального року; порядок проведення державної підсумкової атестації за освітній рівень початкової загальної середньої освіти; дотримання вимог до складання робочих навчальних планів на 2014-2015 навчальний рік; недоліки ведення шкільної документації, що були виявлені під час проведення державної експертизи закладів освіти у 2013-2014 навчальному році.

Присутні також провели детальний аналіз наказів закладів освіти з питання прийому учнів до 1-х класів.

У свою чергу, Лариса Васильченко наголосила на дотриманні порядку з підготовки пакету документів для отримання дозволу на перевезення організованих груп дітей під час екскурсії.

 

Джерело: управління освіти

Перейти до спискуВерсiя для друку