Головна  →  Новини  →  26 березня 2014

Зеленбудівці Святошина працюють ентузіазмом. В КП УЗН підвели підсумки робочого тижня (фото)

Протягом минулого тижня, а саме з 17 по 21 березня 2014 року, працівники Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Святошинського району міста Києва виконали ряд спеціалізованих робіт, спрямованих на підтримання належного санітарного та естетичного стану підпорядкованих територій.

Зеленбудівцями Святошина було проведено вигрібання, навантаження та вивезення 134 м3 листя на площі 5,1 га в парках: «Юність» та імені генерала Потапова, на лугопарку вздовж вулиці Сім’ї Сосніних, по проспектах Палладіна і Перемоги, по бульвару Ромена Роллана, на вулицях Тулузи і Наумова.

Завдяки оперативній роботі озеленювачів та працівників механізованої ланки, з лугопарку вздовж вулиці Сім’ї Сосніних, зі скверу між вулицями Краснова та Семашко, з бульвару Вернадського і з вулиць: Святошинська, Чистяківська, Чорнобильська, 12 на спеціальний майданчик у парк «Совки» було навантажено та вивезено понад 94 кубометрів сухого гілля та частково виконано його подрібнення.

Нагадаємо, що на вулиці Святошинській проведено очищення дерев від омели, а також кронування трьох тополь, і виконано видалення двох сухостійних, аварійних дерев по вулиці Семашка. Навантажено і вивезено з парку «Совки», з бульвару Вернадського та з вулиці Святошинської більш ніж 40 м3 деревини, проведено її розпилювання для потреб господарства.

По проспекту Перемоги, вулицях Верховинній та Чорнобильській викорчувано 15 пнів та вивезено 4 м3 відходів дерев.

На 100 погонних метрах у сквері між вулицями Краснова та Семашка видалено поросль та проведено переробку тракторною дробильною установкою.

Варто відмітити, що продовжуються роботи по відновленню зелених зон, які були пошкоджені під час ремонту інженерно-технічних мереж ПАТ «Київенерго». За минулий тиждень, вже облаштовано газон на 1,2 га пошкодженої площі по вулицях: Семашка, 17 і Доброхотова, по бульварах Вернадського, 59 та Ромена Роллана,13.

Також виконано ремонт газонів на підпорядкованих територіях на площі 0,29 га на вулицях Ірпінській та Уборевича, на бульварі Вернадського.

Як завжди, прибирання випадкового сміття на підпорядкованих територіях підприємства та очищення урн від сміття проводилось щоденно, з чергуванням у вихідні дні і при цьому навантажено та вивезено 52 м3 сміття.

«Працюймо з ентузіазмом!» - кажуть зеленбудівці.

 

Джерело: КП УЗН Святошинського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку