КМДА Київська міська державна адміністрація


11 липня 2014

13 липня Святошин прощатиметься з загиблим земляком, сержантом Павлом Висоцьким, що загинув під час бойових дій в зоні АТО

13 липня 2014 року о 14.00 на Берковецькому міському кладовищі відбудеться поховання загиблого під час бойових дій в зоні антитерористичної операції сержанта Павла Миколайовича Висоцького.

32-річний Павло Висоцький з родиною проживав у Святошинському районі столиці на бульварі Ромена Роллана, 13.

Після смерті військовослужбовця вдовою залишилася дружина Катерина та двоє неповнолітніх дітей: донька (2004 р.н.) та син (2012 р.н.).

Громадська панахида за загиблим відбудеться о 10.00 біля будинку, де проживав Павло, поминальну літургію відслужать священнослужителі Києво-Печерської Лаври.

Поминальні панахиди за загиблим відслужать в неділю в релігійних громадах Святошинського району: парафії Свято-Олександро-Невської (Галагани) (просп. Перемоги, 73-Б); парафії Введення в Храм Пресвятої Богородиці (бульв. Ромена Роллана, 10-А); парафії Казанської ікони Божої Матері (вул. Симиренка, 12); Храмі Святого Спиридона Триміфунтського (просп. Леся Курбаса, 7-Д (парк „Юність”).

Запрошуємо громадськість віддати шану та провести в останню путь земляка, який віддав своє життя, відстоюючи незалежність та цілісність Української держави. Разом з його рідними та близькими оплакати страшну втрату та помолитися за упокій його душі.

Всі витрати на організацію та проведення поховання загиблого військовослужбовця взяла на себе Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація.

Рішенням керівництва Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації 12-13 липня оголошені в Святошинському районі днями жалоби за загиблим під час бойових дій в зоні антитерористичної операції військовослужбовцем.

В ці дні в районі буде скасовано усі розважальні заходи, а на адміністративних будівлях району буде приспущено державні прапори із траурними стрічками.

Громада Святошина висловлює найщиріші співчуття родині та близьким загиблого.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.