КМДА Київська міська державна адміністрація


5 липня 2017

В Святошинській РДА пройшло чергове засідання оперативного штабу (фото)

В Святошинській РДА пройшло чергове засідання оперативного штабу (фото)

5 липня 2017 року в Святошинській держадміністрації пройшло засідання щотижневого оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2017-2018 року, яке провів перший заступник голови СРДА Сергій Пилипчук. Участь в засіданні взяли: керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з стану виконання протокольних доручень, усунення недоліків та зауважень.

Далі розглянули проведення гідравлічних випробувань теплових мереж на щільність та міцність, перевірку внутрішньобудинкових систем теплоспоживання (кількість пред’явлених об’єктів, зауваження, проблематика) зокрема в житлових будинках, закладах освіти, медицини, культури та соціального захисту населення. Також було заслухано керівників підрозділів щодо підготовки до осінньо-зимового періоду 2017/2018 років відповідно до розроблених заходів.

На порядку денному було заслухано представників ПАТ «Київенерго» відносно приведення внутрішньобудинкових мереж, відповідно до проекту на об’єктах де під час минулого осінньо-зимового періоду були виявлені порушення і відповідно здійснені ПАТ «Київенерго» населенню надмірні нарахування за спожиті послуг з централізованого опалення та стан закриття контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою та проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів. 

Окремо було розглянуто питання складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій.

Також було розглянуто питання функціонування ліфтового господарства та терміни усунення пошкоджень. За розглядом даного питання було наголошено про незадовільну роботу обслуговуючих організацій.

Наприкінці засідання було розглянуто питання контролю за виконанням звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51) та аналіз якості виконання.

За наслідками розглянутих питань присутні керівники отримали відповідні доручення, встановлено термін їх виконання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.